الکترونها دارای دو فضای مادی و غیرمادی در خارج و داخل لایه پوسته ای خود می باشد. در داخل الکترون به دلیل وجود فضای خالی یک میدان کوانتمی خلاء به وجود می آید و با توجه به اینکه در مرکز دارای یک فضای کوانتمی غیرمادی است ذرات مادی را از خود دور می نماید. همچنین یک فضای مادی در اطراف خود ایجاد می نماید که این موضوع باعث ایجاد یک میدان کوانتمی دو زمانی برای الکترون می شود.
با توجه به این که در دو لایه جداگانه زمان های متفاوتی سپری می شود در یک حرکت الکترونی فضا تحت تاثیر این حرکت قرار گرفته و در نتیجه سرعت حرکت ذرات با توجه به فضای زمانی ایجاد شده برای آنها قابل تغییر بوده و در نتیجه ذرات مادی در فضای اطراف الکترون ها با حرکت الکترون می توانند در یک فضای غیرمادی موقتی قرار گرفته و شتاب بگیرند.
الکترون ها را می توان برای گریز از جاذبه زمین به کار گرفت ولی مشکلی که وجود دارد دفع الکترون ها توسط یکدیگر می باشند ولی الکترون ها با توجه به ساختار خود می توانند کلونی های مختلفی تشکیل دهند اولین کلونی آنها یک کلونی دوتایی است که دو الکترون مماس با یکدیگر قرار می گیرند و وقتی این حالت ایجاد می شود مرکز سقل الکترون ها دارای یک مرکز فضای کوانتمی مادی می شود زیرا پوسته های مادی آنها در مرکز تقارن قرار گرفته و در نتیجه این مرکز تقارن که دارای یک فضای مادی در مرکز ماده تشکیل شده است موجب پایداری الکترون ها در این ساختار جدید می شوند. لازم به ذکر است که این ساختار با توجه به ۳ یا ۵ الکترون قابل تشکیل نمی باشد و ما کلونی با تعداد بیشتر الکترون را تنها در ساختارهای پیچیده تری با ۴ یا ۶ الکترون می توانیم ایجاد نماییم که در این ساختراها نیز الکترون ها باید طوری قرار گیرند که مرکز آنها دارای یک فضای کوانتمی مادی باشد و تنها در این صورت است که به یک حالت پایدار دست پیدا می کنند و با استفاد از نظریه تقارن می توان برخی از این ساختارها را پیش بینی نمود.
در سیستم های دیگر نیز مبنای تشکیل کلونی های الکترونی همان زوج الکترون است زیرا تنها در این حالت ما دارای یک مرکز مادی در نقطه تقارنی هستیم و سایر الگوهای بالاتر با قرار گرفتن این الگوی دوتایی در یک فضای هندسی متقارن در کنار یکدیگر پدید می آید که می توان آنها را با رسم الگوهای دوتایی ادامه داد ولی در همین حال نیز نکته قابل توجه این است که این زوج ها تنها در تعداد مشخص و معینی دارای الگوی تقارنی در یک فضای مادی می باشند و به این ترتیب بسیاری از خواص اتم ها به همین الگوها ارتباط برقرار می نمایند.
با توجه به ایجاد این کلونی ها در داخل اتم ها ما دارای یک فضای متغیر مادی و غیرمادی در داخل اتم ها می باشیم که ارتباط بسیار زیادی با نحوه آرایش هندسی الکترون ها دارد و در همین بین با ترکیب فضاهای کوانتمی مادی و غیرمادی در بین کلونی های الکترونی فضاهای جدیدی به وجود می آید که می توان آنها را به نوعی تونل زمان دانست زیرا زیرا در داخل این تونل ها گذر زمانی متفاوتی ایجاد می شود و تاثیرات کوانتمی این فضاها می تواند باعث بروز پدیده های خاصی شود که از جمله انها کارکرد حافظه در مغز می باشد و ذهن انسان با استفاده از این مکانیسم می تواند به یادآوری و ایجاد تصاویر در ذهن استفاده نماید.